Bent u op zoek naar visgraat parket en lamel parket houten vloeren in Bussum of omgeving?

Wij hebben een prachtige showroom in hartje Amsterdam. Vanuit deze showroom voorzien wij de gehele regio Bussum van de mooiste houten visgraat en lamel parket vloeren.

Woont u in of in de buurt van Bussum en bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare leverancier van houten parket of visgraat vloeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren, plaatsen en herstellen eikenhouten vloeren en trapbekleding in zowel visgraat als lamel parket. Wij bedienen vanuit Amsterdam landelijk zowel de zakelijke als de particuliere markt, inclusief projectinrichting. Bovendien zijn wij in de wijde omgeving van Bussum leverancier van Par-ky fineerparket en bamboevloeren. Ook voor een modern en vakkundig aangelegd vloerverwarmingssyteem welke naadloos aansluit op onze houten vloeren bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij staan voor kwaliteit, moderne technieken en traditionele dienstverlening. Zo nemen wij bij ieder project meerdere keren zelf poolshoogte zodat gemaakte afspraken ook altijd na worden gekomen. Bovendien stopt onze service niet bij het opleveren van uw houten lamel of visgraat vloer. Echt persoonlijk contact dus met een serviceniveau welke een zeldzaamheid is geworden in de markt. Zelf ervaren? Neem contact met ons op, vraag direct een offerte aan of kom langs in onze showroom in het centrum van Amsterdam.

Wij leveren onze houten vloeren overigens niet alleen in de regio Bussum. Wij opereren landelijk vanuit onze hoofdstad en hebben zelfs projecten over de grens! Wilt u graag de mogelijkheden met ons bespreken en kunt u niet naar onze showroom in Amsterdam komen? Geen probleem, wij komen op afspraak gewoon naar u toe, wel zo makkelijk.

Bastel Parket lamelparket 4
*lamel parket houten vloer gelegd in woning in Bussum door Bastel parket

Ook voor reparatie of renovatie van uw lamelparket of visgraatvloer in de regio Bussum bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bekleden vanzelfsprekend ook uw trap met massief eiken houten vloerdelen voor een bijpassende uitstraling bij uw visgraat vloer of houten parket vloer.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte  voor uw parketvloer naar keuze opvragen.

Bastel Parket 20x80 rustiek
* visgraat vloer in woning in Bussum, gelegd door Bastel Parket.

Of kijkt u eerst eens rustig rond op onze website om inspiratie op te doen of informatie te verzamelen. Voor vragen staan wij altijd voor u klaar op telefoonnummer 020-2149042 of vanzelfsprekend per mail. Wij verwelkomen u graag in onze prachtige showroom in hartje Amsterdam waar u onder het genot van een vers kopje koffie uw wensen voor uw houten visgraat of lamel parket vloer kunt bespreken.

Bastel Parket 10x50 rustiek A
* visgraat parket vloer in woning in Bussum, gelegd door Bastel Parket.

Onderstaand een greep uit ons werk. Op onze website vindt u nog veel meer impressies en op aanvraag hebben we een enorm archief aan referenties voor u ter beschikking. Voor intrieurdesign kijkt u hier.