Uw leverancier van visgraat parket en lamel parket of houten vloeren in Huizen

U heeft ons gevonden, vanuit onze showroom voorzien wij de gehele regio Huizen van de mooiste houten visgraat en lamel parket vloeren. En dit tegen uiterst scherpe prijzen zonder concessies aan de kwaliteit.

U bent op zoek naar een ervaren en betrouwbare leverancier van houten parket of visgraat vloeren en woont in de omgeving van Huizen? Wij leveren u graag de beste service tegen een scherpe prijs. Leest u gerust de meningen van onze klanten erop na! Wij leveren, plaatsen en herstellen (eiken) houten vloeren in zowel visgraat als lamel parket, daarnaast leveren wij ook een riant assortiment Par-ky fineerparket en bamboevloeren.

Wij bedienen vanuit Amsterdam landelijk zowel de zakelijke als de particuliere markt, inclusief projectinrichting en custom made opdrachten. Bastel Parket en Bastel Design staan voor kwaliteit, moderne technieken en traditionele serviceverlening. Geen onpersoonlijke benadering maar bij ieder project meerdere keren persoonlijk poolshoogte nemen om zodoende zorg te dragen voor een vlekkeloze oplevering. Gemaakte afspraken dienen simpelweg nagekomen te worden. Bovendien stopt onze dienstverlening niet bij het opleveren van uw houten lamel of visgraat vloer. Persoonlijk contact en aandacht is helaas een zeldzaamheid is geworden in de markt, niet bij ons. Wilt u deze zorgeloosheid zelf ervaren? Neem dan contact met ons op, vraag direct een offerte aan of kom langs in onze showroom in het centrum van Amsterdam.

visgraatparket Bastel hoofddorp
*lamel parket houten vloer gelegd in woning in Huizen door Bastel parket

Wij leveren onze houten vloeren niet alleen in de regio Huizen, wij leveren vanuit onze hoofdstad door heel Nederland en zelfs daarbuiten! Wilt u graag de mogelijkheden met ons bespreken en kunt u niet naar onze showroom in Amsterdam komen? Geen enkel probleem, wij komen op afspraak gewoon naar u toe om alles op een rijtje te zetten. Vanzelfsprekend is dit vrijblijvend en kosteloos.

Voor reparatie of renovatie van uw lamelparket of visgraatvloer in de regio Huizen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij bekleden uw trap vakkundig met massief eiken houten vloerdelen voor een bijpassende uitstraling bij uw visgraat vloer of houten parket vloer.

Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom om uw persoonlijke wensen te bespreken. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte voor uw parketvloer naar keuze opvragen.

Bastel Parket 20x80 rustiek
* visgraat vloer in woning in Huizen, gelegd door Bastel Parket.

U vindt volop informatie op onze website om inspiratie op te doen of informatie te verzamelen. Voor al uw vragen staan wij voor u klaar op telefoonnummer 020-2149042 of per mail. Wij verwelkomen u graag in onze vernieuwde showroom in hartje Amsterdam waar u onder het genot van een vers kopje koffie uw wensen voor uw houten visgraat of lamel parket vloer kunt bespreken.

showroom bastel parket
* visgraat parket vloeren voor regio Huizen door Bastel Parket.