Uw vloer weer als nieuw.

Ondertussen ligt uw vloer alweer heel wat jaren in uw woning en de gebruikerssporen beginnen links en rechts wat op te vallen. Dan is het de hoogste tijd uw vloer te laten opknappen. En uw inboedel? Daar zorgen wij voor!

Natuurlijk wordt er geleefd in uw woning en vanzelfsprekend laat dat sporen achter, ook op uw vloer! Eén van de grote voordelen van een houten vloer is dan ook dat deze in veel gevallen zonder problemen gerestaureerd kan worden.

Het geniet vanzelfsprekend altijd de voorkeur grote beschadigingen voor te zijn door het tijdig uit te laten voeren van een onderhoudsbeurt. Wij zijn in zowel onderhoud als restauratie gespecialiseerd, uw vloer is bij ons in goed handen.

Onderhoud houten vloer
Vloer schuren Amsterdam

Het technische deel

Wij kijken samen met u naar de staat van de vloer en welk onderhoud het meest passend is. De herstelwerkzaamheden nemen gemiddeld niet meer dan 1 dag in beslag. U kunt dus al snel weer van uw frisse vloer genieten.

En mijn inboedel?

Mocht dit noodzakelijk zijn dan kunnen wij ook zorg dragen voor uw inboedel. Tijdelijk droge opslag inclusief transport of wanneer mogelijk zelfs in uw eigen achtertuin (overdekt d.m.v. een grote partytent). U ziet, zorgeloos van start tot oplevering, ook bij herstel en onderhoud!

Dit is afhankelijk van de staat van de vloer, wij kijken samen met u naar de mogelijkheden waarna wij een scherpe offerte voor u maken. Wanneer de vloer niet ernstig is verwaarloost vallen de kosten in de meeste gevallen reuze mee! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

parket schuren bastel parket

Bent u na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden naar de herstel- of onderhoudsmogelijkheden voor uw vloer? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of afspraak (bij ons in de showroom of desgewenst bij u thuis).