Leverancier van alle houten vloeren zoals visgraat parket, lamelparket en patroonvloeren in Loosdrecht, Ankeveen en Kortenhoef.

Vanuit onze moderne showroom in het hart van Amsterdam voorzien wij de gehele regio Loosdrecht, Ankeveen en Kortenhoef van de mooiste houten visgraat en lamel parket vloeren. Bovendien zijn wij specialist in alle denkbare patroonvloeren zoals Hongaarse punt en Versailles vloeren. Wij leveren enkel Europese vloeren, zo bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit.

U bent op zoek naar een ervaren en betrouwbare leverancier van houten parket of visgraat vloeren en woont in de omgeving van Loosdrecht, Ankeveen en Kortenhoef? Wij leveren u graag de beste service tegen een scherpe prijs. Leest u gerust de meningen van onze klanten erop na! Wij leveren, plaatsen en herstellen (eiken) houten vloeren in zowel visgraat als lamel parket, daarnaast leveren wij ook een riant assortiment Par-ky fineerparket en bamboevloeren. Ook voor de meest ingewikkelde patroonvloeren draaien wij onze hand niet om. Door jarenlange ervaring hebben wij alle mogelijke vloeren al voorbij zien komen.

Wij bedienen vanuit Amsterdam landelijk zowel de zakelijke als de particuliere markt, inclusief projectinrichting en custom made opdrachten. Bastel Parket en Bastel Design staan voor kwaliteit, moderne technieken en traditionele serviceverlening. Geen onpersoonlijke benadering maar bij ieder project meerdere keren persoonlijk poolshoogte nemen om zodoende zorg te dragen voor een vlekkeloze oplevering. Gemaakte afspraken dienen simpelweg nagekomen te worden. Bovendien stopt onze dienstverlening niet bij het opleveren van uw houten lamel of visgraat vloer. Persoonlijk contact en aandacht is helaas een zeldzaamheid is geworden in de markt, niet bij ons. Wilt u deze zorgeloosheid zelf ervaren? Neem dan contact met ons op, vraag direct een offerte aan of kom langs in onze showroom in het centrum van Amsterdam.

Houten vloeren Loosdrecht
*lamel parket houten vloer gelegd in woning in Loosdrecht door Bastel parket

Wij leveren onze houten vloeren niet alleen in de regio Hoofddorp, wij leveren vanuit onze hoofdstad door heel Nederland en zelfs daarbuiten! Wilt u graag de mogelijkheden met ons bespreken en kunt u niet naar onze showroom in Amsterdam komen? Geen enkel probleem, wij komen op afspraak gewoon naar u toe om alles op een rijtje te zetten. Vanzelfsprekend is dit vrijblijvend en kosteloos.

Voor reparatie of renovatie van uw lamelparket of visgraatvloer in de regio Abcoude, Vinkeveen en Ouderkerk bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij bekleden uw trap vakkundig met massief eiken houten vloerdelen voor een bijpassende uitstraling bij uw visgraat vloer of houten parket vloer.

Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom om uw persoonlijke wensen te bespreken. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte voor uw parketvloer naar keuze opvragen.

Houten visgraat vloeren Ankeveen
* visgraat vloer in woning in Ankeveen, gelegd door Bastel Parket.

U vindt volop informatie op onze website om inspiratie op te doen of informatie te verzamelen. Voor al uw vragen staan wij voor u klaar op telefoonnummer 020-2149042 of per mail. Wij verwelkomen u graag in onze vernieuwde showroom in hartje Amsterdam waar u onder het genot van een vers kopje koffie uw wensen voor uw houten visgraat of lamel parket vloer kunt bespreken.

Vloeren Ankeveen Loosdrecht Kortenhoef

* visgraat parket vloeren voor regio Loosdrecht, Ankeveen en Kortenhoef door Bastel Parket.