Interieur design

Je huis moet de plek zijn waar je jezelf in herkent en helemaal thuis voelt, dat staat op de eerste plaats in de interieurs van Eva van de Ven. Empathie en inlevingsvermogen ervaart ze dan ook als heel belangrijk.

“Als ik kan visualiseren wat een ander in zijn hoofd heeft, dan heb ik mijn doel bereikt.”

Het mixen van stijlen, oude en nieuwe ideeën op elkaar aanpassen geeft een speelsheid in het interieur die Eva graag opzoekt. Ieder interieur is een unieke combinatie van kleuren, materialen en vormen vertaald in een basis, aankleding en afstyling.

12 jaar set ervaring als setdresser bij onder andere GTST, Penoza en Sesamstraat naar allround art medewerker voor commercials. Sinds een aantal jaar heeft het setdressen plaatsgemaakt voor het ontwerpen van blijvende interieurs van zowel openbare gelegenheden zoals Meneer Nieges als particulieren woningen. De afgelopen 2 seizoenen is Eva ook werkzaam als interieur ontwerper in het programma Vtwonen Verbouwen of verhuizen. Met een natuurlijke flow stapte ze verschillende werelden in.

Samenwerking tussen Bastel Parket en Evandeven styling

Wanneer u een vloer bij ons afneemt bent u waarschijnlijk al een behoorlijke tijd aan het nadenken over het eindresultaat. Hoe komt alles straks samen? Ben ik niets vergeten? past alles wel bij elkaar? Om er voor te zorgen dat u met een gerust hart uw keuzes kunt maken ontvangt u, geheel op onze kosten*, een uitgebreid interieuradvies van Eva van de Ven.

*Bij iedere vloer vanaf 50m2, pakket omvat:

▪ Interieuradvies planbespreking op locatie (1,5 uur) incl kleurenwaaiers & stalen ▪ Basisplan, indeling, verfplattegrond uitgewerkt en in document toegestuurd (Reiskosten €0,24 per km ▪ Reistijd langer dan 30 min kost €20,- per 30 min)