Bastel Parket zand cement

Zandcementvloer

Een zandcement dekvloer is zeer geschikt voor het plaatsen van een visgraat vloer. U kunt kiezen voor een duoplank visgraat- of een tapis visgraat vloer. De duoplank kan direct (dus zonder ondervloer) op de vloer worden geplakt. Om de tapis visgraat hierop te kunnen bevestigen dient er eerst een ondervloer geplaatst worden. Hierop worden spaanplaatbroodjes geplakt. Deze broodjes worden gelijmd op de zandcementvloer om vervolgens na een dag droogtijd te worden opgeschuurd. Nu is uw vloer klaar voor de tapis visgraat. Bij vloerverwarming komt er in plaats van de broodjes een eiken mozaïek ondervloer. Deze vloer wordt op eenzelfde manier bevestigd en bewerkt. Heeft u een zandcement dekvloer en wilt u graag geluidsisolatie, dan is het hoogst haalbare hiervoor de redupanel.

redupanel wordt zwevend op de zandcement dekvloer geplaatst door alleen in de mes en groef te verlijmen. Hierop kan direct de duoplank– of tapis visgraat worden bevestigd.

Voor een optimaal resultaat bij elke visgraat vloer dient de basisvloer schoon, vlak en droog te zijn. Het restvochtpercentage zal door ons worden opgemeten voor de start van uw project. Voor ons is dit vanzelfsprekend gezien wij vinden dat u zo lang mogelijk van uw vloer moet kunnen genieten. Bij een zandcement vloer is er in het algemeen een percentage vereist van maximaal 2.0 % en met vloerverwarming 1.7%

« Ga terugVrijblijvende offert »