Stalen Taats Deuren

Stalen Taats Deuren

Je ziet ze steeds vaker in interieurs. Grote stalen deuren met verschillende patronen en grote glazen ramen. Het geeft een sjieke uitstraling in de moderne interieurs. Vaak wordt de deur geplaatst vanuit de hal de woonkamer in. Hierdoor wordt de gang bij de woonkamer getrokken wat een ruimtelijk effect geeft. Er is natuurlijk veel meer mogelijk met deze deuren. Denkt u bijvoorbeeld aan een douchewand of andere scheidingswand. Hieronder vindt u een overzicht van onze producten.

Enkel scharnieren

 

Deze deuren worden geplaatst met scharnieren zoals u van een deur gewend. Hierdoor is het nodig om een stalen frame te plaatsen waar de scharnieren opgelast kunnen worden. De deur draait maar naar één kant naar keuze open. Het is mogelijk om een bolslot of deurkruk op de deur te monteren.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Vrijblijvende offerte »

Taats deur

 

Het grote verschil tussen de taatsdeur en de scharnier deur is dat deze twee kanten open draait. Hierdoor is er geen frame nodig rondom de deur. Er wordt een klein voetje onder en boven de deur geplaatst waardoor de deur op zijn eigen as naar twee kanten draait. De taats deur valt niet automatisch dicht. Deze moet handmatig in de juiste positie worden gezet. Het is mogelijk om kleine pennetje op het plafond te plaatsen waardoor de deur als het ware in een klein slotje valt. Hierdoor blijft de deur gecentreerd.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Vrijblijvende offerte »

Taats deur softclose

 

Ook draait de taats deur op 2 pennen om zijn eigen as. Het voordeel van het softclose systeem is dat de deuren automatisch sluiten. Na het openen van de deur valt deze zachtjes terug op zijn plek in het midden van de deuropening.

Vrijblijvende offerte »

Schuifdeur

 

De naam zegt het al. De deur hangen in een verborgen rails aan het plafond en schuiven naar de gewenste richting open en dicht. Een mooi oplossing voor bij de ensuite kasten of bij een deur opening met weinig ruimte voor de draaien.

Vrijblijvende offerte »

Ontwerp deur

 

Als u de manier van openen hierboven heeft uitgezocht kunt u verder naar stap 2. Hieronder ziet u de vele mogelijkheden voor het ontwerp van uw deur. Kies de deur die bij u past.