Visgraat parket vloeren voor regio Haarlem!

Met een showroom in hartje Amsterdam voorzien wij de gehele regio Haarlem van de mooiste houten vloeren.

Woont u in of in de buurt van Haarlem en bent u op zoek naar een ervaren leverancier in Haarlem van houten parket vloeren of visgraatvloeren? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij leveren, plaatsen en herstellen houten vloeren in zowel visgraat als lamelparket. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt, inclusief projectinrichting! Bovendien zijn wij in de wijde omgeving van Haarlem leverancier van Par-ky fineerparket en bamboevloeren. Wij staan voor kwaliteit, moderne technieken en traditionele serviceverlening. Zo nemen wij bij ieder project meerdere keren zelf poolshoogte. Echt persoonlijk contact met een serviceniveau welke een zeldzaamheid is geworden in de markt.

Wij leveren onze houten vloeren overigens niet alleen in de regio Haarlem. Wij leveren landelijk vanuit onze hoofdstad! Mocht u liever niet naar de showroom in Amsterdam komen dan komen wij gewoon naar u toe.

Bastel Parket 16x80 prime3
*lamelparket houten vloer gelegd in woning in Haarlem door Bastel parket

Ook voor reparatie of renovatie van uw lamelparket of visgraatvloer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bekleden vanzelfsprekend ook uw trap met massief eiken houten vloerdelen voor een bijpassende uitstraling bij uw visgraat vloer of houten lamelparket.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte  voor uw parketvloer naar keuze opvragen.

bastel-parket-visgraat-prime1
* visgraatvloer in woning in Haarlem, gelegd door Bastel Parket.

Of kijkt u eerst eens rustig rond op onze website om inspiratie op te doen of informatie te verzamelen. Voor vragen staan wij altijd voor u klaar op telefoonnummer 020-2149042. Wij verwelkomen u graag in onze prachtige showroom in hartje Amsterdam waar u onder het genot van een vers kopje koffie uw wensen voor uw houten visgraat of lamel parketvloer kunt bespreken.

Bastel Parket lamelparket 2
* eikenhouten lamelparketvloer in woning in Haarlem, gelegd door Bastel Parket.