Visgraat parket en lamel parket vloeren voor Alkmaar en omgeving.

Met een showroom in hartje Amsterdam voorzien wij de gehele regio rondom Alkmaar van de mooiste houten vloeren.

Woont u in of in de buurt van Alkmaar en bent u op zoek naar een ervaren leverancier in de regio Alkmaar van houten parket vloeren of visgraatvloeren? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij leveren, plaatsen en herstellen (eiken) houten vloeren in zowel visgraat als lamelparket. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt, inclusief projectinrichting! Bovendien zijn wij in de wijde omgeving van Alkmaar leverancier van Par-ky fineerparket en Moso bamboevloeren. Wij staan voor kwaliteit, moderne technieken en traditionele serviceverlening. Zo nemen wij bij ieder project meerdere keren zelf poolshoogte. Echt persoonlijk contact met een serviceniveau welke een zeldzaamheid is geworden in de markt.

Wij leveren onze houten vloeren overigens niet alleen in de regio Alkmaar. Wij leveren landelijk vanuit onze hoofdstad! Mocht u liever niet naar de showroom in Amsterdam komen dan komen wij gewoon naar u toe.

6x80 verouder gerookt white wash
*visgraat parket houten vloer gelegd in woning in Alkmaar door Bastel parket

Ook voor reparatie of renovatie van uw lamelparket of visgraatvloer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bekleden vanzelfsprekend ook uw trap met massief eiken houten vloerdelen voor een bijpassende uitstraling bij uw visgraat vloer of houten lamelparket.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte  voor uw parketvloer naar keuze opvragen.

10x50 band en bies tapis
* visgraatvloer in woning in Alkmaar, gelegd door Bastel Parket.

Of kijkt u eerst eens rustig rond op onze website om inspiratie op te doen of informatie te verzamelen. Voor vragen staan wij altijd voor u klaar op telefoonnummer 020-2149042. Wij verwelkomen u graag in onze prachtige showroom in hartje Amsterdam waar u onder het genot van een vers kopje koffie uw wensen voor uw houten visgraat of lamel parketvloer kunt bespreken.

9x45 tapis visgraat naturel
* lamel parketvloer in woning in Alkmaar, gelegd door Bastel Parket.