Design gietvloeren

Veel mensen zoeken naast hun houten vloer een alternatief voor specifieke ruimtes. Denkt u bijvoorbeeld aan de zolder, de garage, de keuken of de badkamer. Bastel parket werkt hiervoor samen met EPI vloeren. Wij hebben voor deze partner gekozen aangezien het een familiebedrijf is dat het leveren van  kwaliteit als hoogste doel heeft. Bovendien werkt EPI milieubewust en produceert deze alles zelf. Een bedrijf dat daarmee perfect aansluit bij onze waarden! Aangezien wij groot inkopen en transporten kunnen combineren bent u ook nog eens verzekerd van een uiterst scherpe prijs.

Comfortabel, mooi en onderhoudsvriendelijk

Design gietvloeren vormen zowel een stijlvolle basis als een prachtige aanvulling op uw houten vloer. Dankzij het naadloze oppervlak van een gietvloer kan vuil niet aan de vloer hechten. Dweilen is dan ook voldoende om de vloer weer schoon te krijgen. Ook zonder vloerverwarming voelen gietvloeren niet koud aan. In combinatie met vloerverwarming is een gietvloer helemaal een genot om met blote voeten overheen te lopen. Naast mooi, gemakkelijk in onderhoud en comfortabel zijn gietvloeren ook vrij van schadelijke stoffen. Dat is wel zo goed voor het milieu en perfect passend bij onze houten vloeren.

Grenzeloos variëren

Gietvloeren zijn verkrijgbaar in alle denkbare kleuren. Om u op weg te helpen heeft EPI een zestal designthema’s gedefinieerd. Bij deze thema’s horen verschillende kleuren waarmee ze een inspirerende houvast bieden tijdens uw zoektocht naar de ideale vloer. Zonlicht heeft geen invloed op de kleuren van een gietvloer waardoor u gegarandeerd jarenlang kunt genieten van uw gekozen kleur(en).

Vrijblijvende offerte »

Ervaar alle mogelijkheden

Wij bieden verschillende mooie vloeren aan die uitermate geschikt zijn voor uw woning. Of het nu om een aanvulling op uw houten vloer gaat of om een groter oppervlak. Wij laten u graag alle mogelijkheden in onze showroom zien waar u op afspraak van harte welkom bent!

Vrijblijvende offerte »