Over ons

Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring in houten vloeren met een voorliefde voor patroonvloeren zoals bijvoorbeeld de visgraat vloer. In het veld hebben wij een team ervaren zelfstandig parketteurs tot onze beschikking. Om de projecten vlekkeloos te laten verlopen werken wij met één aanspreekpunt per project, de projectbegeleider. daarnaast werken wij samen met een riant netwerk gediplomeerd parketteurs op afroep zodat wij ook grotere projecten in eigen beheer kunnen houden. Naast houten vloeren houden wij ons bezig met houten (boomstam) tafels, design en wooninrichting. Toch blijven wij onze voorliefde voor houten vloeren trouw. Er is niets wat een woning een dergelijke uitstraling kan geven als een stijlvolle houten vloer. Wij leggen dan ook vele duizenden vierkante meters op jaarbasis, in zowel visgraat als lamelparket. Al deze ervaring resulteert in een snelle maar bovenal vakkundige aanpak en dito resultaat. Leest u gerust de ervaringen van onze klanten erop na! Wij hechten waarde aan solide klantcontact en komen gedurende een project dan ook meerdere keren poolshoogte nemen. Omdat wij ons terdege realiseren dat tevreden klanten onze continuïteit waarborgen, bent u bij ons gegarandeerd van een prachtig eindresultaat! Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct uw offerte aan.

bastel parket Amsterdam bus

Chris Bastel

Chris heeft een indrukwekkende hoeveelheid ervaring in houten vloeren en interieurdesign, zowel b2b als op de particuliere markt. Zijn ervaring, in combinatie met een passionele gedrevenheid, oog voor detail en gezond verstand, is voor u garantie voor een succesvolle afronding van uw opdracht.

Bastel Parket Chris

René de Wit

René heeft een solide achtergrond in de zakelijke dienstverlening. Na jarenlang als manager operations bij een groot internationaal beursgenoteerd bedrijf te hebben gewerkt vond René het tijd voor een kleinschalige organisatie waar persoonlijk contact en service nog steeds de belangrijkste drijfveren zijn.

http://www.bastelparket.nl/wp-content/uploads/2017/02/René-de-wit-Bastel-Design.jpg

Ferro

Met een ongekend vakkundige precisie en een indrukwekkende hoeveelheid werkervaring in zowel visgraat als lamelparket bent u bij Ferro gegarandeerd van een schitterend eindresultaat. Net en gestructureerd werken evenals het volledig opgeruimd achterlaten van het project is een vanzelfsprekendheid!

parket laminaat lamelparket

Adam

Met een indrukwekkend werktempo dat zijn oog voor detail nooit in de weg staat, levert Adam een sterk staaltje vakmanschap af. Of het nu om visgraat of lamelparket gaat, u bent gegarandeerd van een schitterend eindresultaat. Uw vloer wordt altijd keurig afgewerkt en de werkruimte smetteloos achtergelaten.

visgraatparket lamelparket

Benny

Benny is een parketteur in hart en nieren. Hij is altijd enthousiast over het product en beschikt over een enorme hoeveelheid parate kennis. Secuur afgeleverd perfectionistisch werk, dat is waar Benny voor staat!

parket laminaat lamelparket visgraat

Sven

Sven brengt naast zijn goede humeur altijd een onwaarschijnlijke hoeveelheid ervaring mee. Geen uitdaging te groot, uw houten vloer wordt altijd tot in de puntjes afgewerkt opgeleverd.

bastelparket bastel parket laminaat visgraat lamelparket

Stan

Stan is gespecialiseerd in het leggen van lamelparket. Voor visgraat wordt hij momenteel opgeleid door één van onze visgraat specialisten. Leergierigheid en passie voor het vak zijn nu eenmaal een goede combi voor een vakman!

parketteur amsterdam

Pavol

Pavol is één van onze nieuwe aanwinsten binnen het team. Als echte allrounder ondersteunt hij onze parketteurs bij nagenoeg alle projecten. Breed inzetbaar, punctueel en altijd de vriendelijkheid zelve!

parketteur Rotterdam

Jan

Jan is de “andere” nieuwe aanwinst en eveneens een echte allrounder. Zijn motto “afspraak is afspraak” is er één waar wij ons goed in kunnen vinden! Een welkome versterking van ons team.

parketteur den haag

Jan

En hier nogmaals een nieuwe aanwinst die eveneens luistert naar de naam Jan. Ook Jan is een echte allrounder die met hard werken en een oplossingsgericht karakter steeds weer een mooi resultaat weet op te leveren.

Bastel parket amsterdam