Hongaarse punt vloer

Hout is, mits duurzaam beheerd, een materiaal met een lage ecologische voetafdruk. Bastel Parket werkt uitsluitend met hout uit duurzaam beheerde Europese bossen. Onze houtleverancier levert ons waar mogelijk FSC gecertificeerd hout. Het hout is bovendien altijd optimaal gedroogd alvorens het gelegd wordt. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Visgraat, Versaille panelen en Hongaarse punt zijn de bekende patroonvloeren. Wij leveren naast deze “standaard” parketvloeren ook bijzondere “patroonvloeren”. Of u nu op zoek bent naar een 3D vloer, Cube vloer of een boomstam vloer welke de natuurlijke lijnen van de boom volgt, bij Bastel Parket vindt u ze allemaal.

Hongaarse Punt Vloer

Wat is nu precies het verschil tussen visgraat en Hongaarse punt? Deze vraag laat zich kort en krachtig beantwoorden met: het legpatroon!

Bij een “standaard” visgraat patroon worden de houten delen onder een hoek van 90 graden tegen elkaar aangelegd. Hierdoor ligt de kopse kant van de ene plank tegen de lange zijde van de plank ernaast. Bij Hongaarse punt worden de planken onder een hoek van 60 of 45 graden geplaatst waardoor de twee bovenkanten aansluiten en gezamenlijk een punt vormen.

Ook onze Hongaarse punt is in vele sorteringen en afwerkingen te krijgen.

7×72 Hongaarse punt vloer duoplank

 

Deze kleine Hongaarse punt heeft een graad van 45 en is goed te combineren met verschillende kleuren. Bij de wat donkerdere tinten past hij goed in een loft. Met een naturel kleur kiest u voor de klassieke look. De duoplank kan direct op eventuele vloerverwarming gemonteerd worden aangezien deze een zeer lage warmteweerstand heeft.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Vrijblijvende offerte »

12×64 Hongaarse punt vloer duoplank

 

De 12×64 Hongaarse punt is voor de echte twijfelaar. Wie niet kan kiezen tussen een kleine of een grote maat plank, zit altijd goed met deze tussenmaat. Deze vloer past uitstekend in zowel kleine als grote ruimtes.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Vrijblijvende offerte »

15×84 Hongaarse punt vloer duoplank

 

De 15×84 Hongaarse punt is de walsvisgraat onder de Hongaarse puntvloeren. Door zijn riante afmeting zorgt hij voor veel rust in de woning. Leg deze vloer liefst in grote ruimtes waar hij het best tot zijn recht komt.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Vrijblijvende offerte »