Ondervloeren Welke ondervloer heeft u?

Zandcementvloer

Een zandcement dekvloer is zeer geschikt voor het plaatsen van een visgraat vloer. Om de visgraat hierop te kunnen bevestigen moet er eerst een ondervloer geplaatst worden. Hierop worden standaard 12mm spaanplaatbroodjes geplakt. Deze broodjes worden gelijmd op het zandcement om vervolgens na een dag droogtijd te worden geschuurd.

Lees verder »Vrijblijvende offert »
Bastel Parket zand cement

Anhydriet gietvloer

Een anhydrietvloer ondervloer vormt een prima basis mits de anhydrietvloer wel eerst wordt open geschuurd en met een primer wordt voorgestreken voor voldoende hechting. Zonder deze voorbehandeling is de anhydrietvloer te broos om een visgraat op te bevestigen. Vervolgens moet er eerst een ondervloer geplaatst worden. Bij een anhydriet dekvloer worden standaard 12mm spaanplaatbroodjes geplakt.

Lees verder »Vrijblijvende offert »
Bastel parket anhydriet vloer

Houten ondervloer

Op een houten vloer kan met gemak een visgraatvloer worden geplaatst. Het hout moet wel in goede staat verkeren en goed vast zitten.Is dit het geval dan kan na het plaatsen van spaanplaat de visgraat bevestigd worden. Heeft u een houten vloer en wilt u geluidsisolatie, dan is het hoogst haalbare hiervoor de Jumpax CP in combinatie met de Greenfloor.

Lees verder »Vraag offerte aan!
bastel parket houten basisvloer

tegelvloer of plavuizen vloer

Visgraatvloeren kunnen over bestaande tegelvloeren of plavuizen vloeren worden gelegd. De tegel- of plavuizenvloer moet wel in goede staat verkeren en geheel egaal zijn. Is dit niet het geval dan raden wij u aan eerst de vloer te egaliseren met egaline. Is de vloer vervolgens vlak dan wordt de tegel- of plavuizen vloer eerst voorgestreken met een hechtprimer zodat er een goede lijmverbinding kan ontstaan.

Lees verder »Vrijblijvende offert »
Bastel Paket Tegelvloer

Parket ondervloer

Wij kunnen in praktisch alle situaties een visgraatvloer over een bestaande parketvloer heen plaatsen. Voorwaarde is wel dat de parketvloer volledig verlijmd is aan de ondervloer. In dit geval kan de bestaande vloer kaal geschuurd worden zodat er een goede lijmverbinding ontstaat.

Lees verder »Vrijblijvende offert »
Bastel Parket betaande parket vloer