Wat bedoelen jullie met voorgelakte plinten?

Vaak wordt de vloer als laatste geplaatst in een woning, de schilder is dan al lang en breed vertrokken. Wie werkt uw plinten dan af?

Plinten worden als laatste geplaatst. De plinten woorden voorgelakt (gegrond) geleverd en geplaatst. Waarom niet afgelakt vraagt u zich af? Dit heeft te maken dat plinten verzaagd en geplaatst moeten worden, soms met nagels, soms met lijm. wanneer een plint afgelakt geleverd zou worden is al dat werk voor niets geweest, u met immers alle zaagranden en nagelgaatjes opnieuw afwerken. Kleurverschil is dan in veel gevallen onvermijdelijk waardoor een superstrak resultaat niet behaald zal worden.

Bovendien zijn muren bijna nooit kaarsrecht, vaak moeten plinten dus ook nog afgekit worden.

houten vloer roken
tapis op vloerverwarming

Moet u dat dan zelf doen?

Parketteurs zijn geen schilders, het is dan ook niet verstandig de afwerking van hen te verlangen. In onze branche is het gebruikelijk dat plinten enkel geplaatst worden waarna de afwerking voor uw verantwoording of die van uw schilder is.

Wij realiseren ons dat de vloer veelal als laatste wordt geplaatst. Hierdoor is uw schilder al vertrokken en blijft u met onafgewerkte plinten zitten. Wij hebben ervoor gekozen samen te werken met een aantal gekwalificeerde  schilders welke de plinten netjes voor u kunnen afwerken. Zowel aflakken als  kitten kan tegen een concurrerende prijs worden uitgevoerd.

special patroon vloer eiken
prime select visgraat utrecht

Wanneer u kiest de afwerking aan onze schilders over te laten heeft u nergens meer omkijken naar. Op deze manier is alles afgerond wanneer wij de vloer bij u opleveren. Informeert u gerust naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten.

Bent u na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden naar het afwerken van uw plinten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of afspraak (bij ons in de showroom of desgewenst bij u thuis).