Specials

Hout is, mits duurzaam beheerd, een materiaal met een lage ecologische voetafdruk. Bastel Parket werkt uitsluitend met hout uit duurzaam beheerde Europese bossen. Onze houtleverancier levert ons waar mogelijk FSC gecertificeerd hout. Het hout is bovendien altijd optimaal gedroogd alvorens het gelegd wordt. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Visgraat, Versaille panelen en Hongaarse punt zijn de bekende patroonvloeren. Wij leveren naast deze “standaard” parketvloeren ook bijzondere “patroonvloeren”. Of u nu op zoek bent naar een 3D vloer, Cube vloer of een boomstam vloer welke de natuurlijke lijnen van de boom volgt, bij Bastel Parket vindt u ze allemaal.

Boomstam vloeren

Zijn rechte vloerdelen niet uw smaak? Dan zijn deze vloerdelen welke de natuurlijke vorm van de boom volgen wellicht meer iets voor u. Dergelijke vloeren waren vroeger een uiting van vakmanschap en rijkdom. Om dit soort vloeren te maken was een hoge mate van vakmanschap en precisie noodzakelijk, een zeer kostbare aangelegenheid. Tegenwoordig kunnen dit soort vloeren machinaal gemaakt worden en zijn deze aanmerkelijk toegankelijker en voordeliger geworden.

Deze hoogwaardige vloeren zijn in drie kwaliteiten verkrijgbaar:

1. Massief (20mm dik) in eiken, 3 soorten es, walnoot en kersenhout, allen in 3 sorteringen. Diverse lengtes, variabele breedte.

2. Samengesteld met 5mm toplaag, totaal 17mm dik, diverse lengtes, breedte variabel. In eiken, 3 soorten es, walnoot en kersenhout, allen in 3 sorteringen.

3. Samengesteld met 3mm toplaag, totaal 12mm dik. De lengte per plank is 180cm en de breedte varieert tussen de 14.2 en 23.5cm. Verkrijgbaar in 3 houtsoorten, 3 sorteringen en wel 26 kleurvarianten! Deze laatste variant is modulair en bestaat uit 8 verschillende vormen welke eindeloos kunnen worden gevarieerd. Hierdoor zal geen merkbare herhaling in het patroon ontstaan!

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Vrijblijvende offerte »

Qube floor

Met dit blok patroon heeft u echt het idee dat u over een Escher tekening loopt. Het blok bestaat uit 3 panelen welke afzonderlijk zijn te kleuren voor nog meer diepte in de vloer. Neem contact op voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte »

Versailles – Castel – Empire – Chantilly – Chateau – Kruis en Variance vloeren

Dit zijn allen patroonvloeren met een lange historie. De oude legmethode is gebaseerd op vloeren uit monumentale panden, zoals het paleis van Versailles. Echte tijdloze klassiekers welke natuurlijk ook weer in een modern jasje zijn te steken.

Deze patronen zijn opgebouwd uit klassieke houten tegels met bijvoorbeeld een diagonaal vlechtwerk welke zijn ingekaderd in een vierkant. Het zijn uiterst tijdloze vloeren welke stuk voor stuk klasse en warmte uitstralen. Goed toe te passen in een strak en een modern interieur.

Vrijblijvende offerte »

Kopshout vloeren

De kopshout vloer staat ook wel bekend onder de naam blokjesvloer. Het is een vloer welke iedere ruimte een speelse en levendige uitstraling meegeeft. Bijkomend voordeel van deze vloer is de hardheid, doordat deze delen dwars uit de groeirichting van de stam worden gezaagd.  Kortom, een unieke en duurzame vloer welke ook nog eens zwaar belast kan worden.

Neem contact op voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte »

Reclamed vloeren

Robuust en stoer zijn de kernwoorden van deze vloeren welke zijn gemaakt van oude spoordelen. Deze vloeren worden niet gesorteerd waardoor de uitstraling uniek en levendig is. De vloerdelen zijn sterk en duurzaam en winnen de laatste jaren stevig aan populariteit.

Spoorbielzen als basis voor uw nieuwe planken of visgraatvloer? Wij verzorgen het voor u.

Neem contact op voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte »

Plaquette vloeren

Gedetailleerd en elegant, plaquette vloeren zijn stijlvol in hun eenvoud. Het betreft kleine vloerdelen welke door vakkundig legwerk een schitterend geheel vormen. Wanneer u in een oude woning een massief houten vloer terugvindt, is de kans groot dat deze in traditioneel plaquette is geplaatst. Smalle strookjes hout benadrukken het natuurlijke karakter en geven een levendig beeld in de ruimte.

Neem contact op voor meer informatie.

Vrijblijvende offerte »

3D Patroonvloeren

Diepte en extra ruimte creëren kan ook met een houten patroonvloer. De mogelijkheden zijn vanzelfsprekend zeer divers. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken!

Vrijblijvende offerte »

Lengte en breedte variatie

Variëren in lengte en breedte geeft een natuurlijke uitstraling. Daarnaast is de productie optimaal waardoor we hier kunnen spreken van een “groene” vloer met minimaal productieverlies!

Er worden 3 verschillende breedtes gebruikt, 18, 21 en 24cm, de gebruikte lengtes zijn 100, 150, 200, 250 en 290cm. De vloeren hebben een dikte van 17mm totaal, de toplaag is 5mm dik!

Deze vloeren zijn in eiken verkrijgbaar in 26 kleuren en 3 sorteringen.

Vrijblijvende offerte »

Unieke houtsoorten

Denkt u aan een houten vloer maar kiest u liever een houtsoort met een nog luxere uitstraling? Geen probleem, wij leveren bijvoorbeeld Wenge, Afzelia en Walnoot vloerdelen. Vanzelfsprekend in vele varianten verkrijgbaar, neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvende offerte »

Staat uw droomvloer er niet bij?

Geen zorgen, wij bieden nagenoeg alle breedtes, diktes en sorteringen aan tegen een scherpe prijs. Neemt u voor afwijkende aanvragen gerust vrijblijvend contact met ons op!

Of het nu gaat om Hongaarse punt of welke andere wens dan ook. Wij doen u een passende aanbieding voor uw droomvloer.

Vrijblijvende offerte »