Visgraat vloer Vind hier de vloer die bij u past

Hout is, mits duurzaam beheerd, een materiaal met een lage ecologische voetafdruk. Voor de visgraat vloer werkt Bastel Parket uitsluitend met hout uit duurzaam beheerde, Europese bossen. Onze houtleverancier levert ons waar mogelijk FSC gecertificeerd hout. Het hout is bovendien altijd optimaal gedroogd alvorens het gelegd wordt. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Vaak wordt een visgraat vloer zonder velling gelegd; wanneer u liever wel een velling heeft dan is dit vanzelfsprekend ook mogelijk!

Wij leggen uw visgraat vloer zowel “standaard” als in Hongaarse punt. Bovendien leggen wij ook minder bekende patroonvloeren. Informeert u gerust naar alle mogelijkheden.

Let op: Afmetingen zijn bij benadering. Bij een prachtig natuurproduct als hout is het van belang om zoveel mogelijk materiaal te benutten en zodoende restafval te beperken. Hiervoor wordt per partij en sortering gekeken hoe de boom optimaal benut kan worden in de door u gewenste afmeting. Hierdoor kan het voorkomen dat de door u bestelde afmeting enigszins afwijkt (u wordt hier natuurlijk altijd van op de hoogte gebracht). Op deze manier kunnen wij de steeds schaarser wordende grondstoffen optimaal benutten en houden we de prijs scherp voor u!

7×35 tapis visgraat vloer

De 7×35 tapis visgraat vloer is een echte klassieker. Deze maat wordt vaak gekozen met een band en bies en past goed bij oude huizen met en suite deuren. Helemaal klassiek zijn de sluitfriezen met bies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de balzalen van vroeger. De afmeting kan uiteraard ook zonder bies gelegd worden, maar er blijft dan een dunne band over.

Lees verder »Vrijblijvende offerte »

7×49 duoplank visgraat vloer

De 7×49 duoplank visgraat vloer gaat al iets meer naar een moderne look vergeleken met de 9×45.  De 7×49 word zowel in oude huizen met band en bies gelegd als in nieuwbouw geheel zonder band en bies. Andersom is uiteraard ook mogelijk. Deze afmeting is net wat groter en brengt dus meer rust doordat er in zijn totaliteit minder planken worden geplaatst. Deze maat is alleen in “Prime” sortering leverbaar.

Lees verder »Vrijblijvende offerte »

9×45 tapis visgraat vloer

De 9×45 tapis visgraat vloer is eveneens een klassieker. Deze maat kan zowel met als zonder band en bies gekozen worden en past goed bij oude huizen met en suite deuren maar misstaat ook de moderne woning niet! Een allround visgraat afmeting dus welke zich voor vele toepassingen leent. De afmeting kan uiteraard ook zonder bies gelegd worden, er blijft dan een dunne band over.

Lees verder »Vrijblijvende offerte »

9×54 duoplank visgraat vloer

De 9×54 duoplank visgraat vloer is een klassieker maar met iets meer lengte. Deze maat kan zowel met als zonder band en bies gekozen worden en past goed bij oude huizen met en suite deuren maar misstaat ook de moderne woning niet! Een allround visgraat afmeting dus welke zich voor vele toepassingen leent.

Lees verder »Vrijblijvende offerte »

12×60 duoplank visgraat vloer

De 12×60 duoplank visgraat vloer gaat al meer naar een moderne look vergeleken met de 7×35.  De 12×60 word zowel in oude huizen met band en bies gelegd als in nieuwbouw geheel zonder band en bies. Andersom is uiteraard ook mogelijk. Deze afmeting is net wat groter en brengt dus meer rust doordat er in zijn totaliteit minder planken worden geplaatst.

De opbouw van deze vloer met stoere uitstraling bestaat uit een berken multiplex onderlaag van 7mm met daarop een eiken toplaag van 4mm.

Lees verder »Vrijblijvende offerte »

15×76 duoplank visgraat vloer

De 15×76 duoplank visgraat vloer is één van onze grootste visgraatvloeren. Deze walvisgraat wordt net zoals de 12×60 vaak geplaatst met band of zonder band en zowel in kleine als grote ruimtes. Als je een grote ruimte hebt met een heel klein halletje is het aan te raden om de visgraatvloer in zijn geheel of alleen in het halletje de visgraatvloer zonder band te plaatsen.

Lees verder »Vrijblijvende offerte »

20×80 duoplank visgraat vloer

De 20×80 duoplank visgraat vloer is echt onze grootste klapper. Normaal gesproken gaat de breedte van de plank van een visgraatvloer 5 keer in de lengte. Kijk naar 7×35 / 10×50 / 14×70/ 16×80. De 20×80 gaat de breedte maar 4 keer in lengte waardoor die hele stoere en robuuste look krijgt.

Lees verder »Vrijblijvende offerte »

18×90 duoplank visgraat vloer

De 18×90 duoplank visgraat vloer is onze (standaard) langste plank. Deze vloer combineert het stoere en robuuste van een walvisgraat met het elegante en rustige karakter van lange (en relatief) smalle vloerdelen. Een garantie voor een stijlvolle vloer!

Lees verder »Vrijblijvende offerte »

Par-ky visgraat vloer

De ideale combinatie tussen parket en laminaat. Keihard, gemakkelijk in onderhoud en oogstrelend mooi!

Lees verder »Vrijblijvende offerte »

Staat uw droomvloer er niet bij?

Geen zorgen, wij bieden nagenoeg alle breedtes, diktes en sorteringen tegen een scherpe prijs. Neemt u voor afwijkende aanvragen gerust vrijblijvend contact met ons op!

Of het nu gaat om Hongaarse punt of welke andere wens dan ook. Wij doen u een passende aanbieding voor uw droomvloer.

Vrijblijvende offerte »