Vloerverwarming houten vloer - Bastel Parket

Overslaan en naar inhoud gaan

Vloerverwarming houten vloer

Heeft u al vloerverwarming? Leest u voor houten vloeren in combinatie met vloerverwarming hieronder verder. Heeft u nog geen comfortable vloerverwarming maar wel de wens? Wij plaatsen deze tegen een uiterst scherpe prijs voor bijna al onze soorten vloeren. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u, wanneer u een nieuwe vloer laat plaatsen, direct kiest voor het comfort en de zuinigheid van een nieuw en modern vloerverwarmingssysteem. Wij werken hiervoor samen met de marktleider in Nederland voor ingeslepen vloerverwarming. De nieuwste technieken, beste materialen en dat tegen een zeer scherpe prijs aangezien wij groot inkopen! En u houdt voor zowel uw vloer als de vloerverwarming slechts één aanspreekpunt, wel zo overzichtelijk! Voor meer informatie over de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte, al dan niet in combinatie met een nieuwe vloer, kunt u contact met ons opnemen.

SHOWROOM AMSTERDAM

Maak een afspraak
Inslijpen vloerverwarming droogbouwvloer

Heerlijke Warmte

Bijna al onze vloeren zijn uiterst geschikt voor een STOOKPROTOCOL doorlopen worden. Zodra dit gedan is en de vloer is door ons gemeten op restwaarde aan vocht kan er gestart worden met het plaatsen van de vloer.">vloerverwarming systeem. Er zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden voordat de vloer geplaatst kan worden. Om te beginnen moet er eerst een stookprotocol doorlopen worden. Zodra dit is gedaan wordt de vloer door ons gemeten op de restwaarde aan vocht. Vervolgens kan er gestart worden met het plaatsen van de vloer.

Belangrijk bij het kiezen van de vloer is dat de vloerverwarming een houten vloer wordt toegepast, is het belangrijk dat de warmte weerstand niet te hoog is. Zo heeft elk product zijn eigen warmte weerstandwaarde. Dat noemt men de RC-waarde. Hieronder ziet u welke producten welke RC-waardes hebben. WARMTEWEERSTAND: (indicatief)   Mozaïek, of patroonvloeren ± 0,040 m² K/W Duoplank, 12/4 mm ± 0,09 m² K/W Tapisvloer, 6 mm op 8 mm mozaïek eiken ± 0,116 m² K/W Bourgognevloer, 9 mm op 8 mm mozaïek eiken ± 0,119 m² K/W">RC-waarde voldoet aan de eisen van uw verwarmingssysteem. Als deze waarde te hoog is en er is verder geen centrale verwarming, dan heeft u wel warme voeten maar zal de ruimte niet voldoende verwarmd worden.

vloerverwarming Bastel Parket houten vloeren

Geluidsisolatie en Warmte in één

Voor de afmeting 7×35 t/m 10×50 kunnen wij indien gewenst eerst een eiken mozaïek kan op anhydriet, zandcement en op tegel- of plavuizen vloer worden geplakt.">eiken mozaïek  ondervloer plaatsen met hierop een tapis is de naam voor visgraat vloeren met een dikte van 6mm. De tapis wordt gelijmd en vernageld op de ondervloer. De nageltjes hebben alleen de functie de tapis goed in de lijm te drukken. Zodra de lijm dus is uitgehard hebben de nageltjes geen functie meer. Deze dikte is de meest voorkomende visgraatvloer. Een dikkere plank van 9mm wordt bourgogne genoemd. Als de vloer goed wordt onderhouden zal er nagenoeg geen slijtage zijn aan het hout en is een dikkere vloer niet nodig voor normaal gebruik. Komt de vloer in een winkel of restaurant kan de afweging worden voor een dikkere vloer worden gemaakt. Wilt u toch liever een dikkere parket vloer. Geef dit dan aan bij uw offerte aanvraag in het veldje opmerkingen.">tapis visgraat. Onze voorkeur gaat echter uit naar het plaatsen van een duoplank. Dit geniet de voorkeur aangezien deze plank direct (dus zonder ondervloer) geplaatst kan worden op de dekvloer. Bovendien is deze methode voordeliger in aanschaf, stabieler en geeft uw STOOKPROTOCOL doorlopen worden. Zodra dit gedan is en de vloer is door ons gemeten op restwaarde aan vocht kan er gestart worden met het plaatsen van de vloer.">vloerverwarming een beter rendement. Wel zal de vloer in dit geval voorbehandeld moeten worden met een primer.

Als de vloer eenmaal is geplaatst, is het zaak dat de relatieve luchtvochtigheid goed op peil wordt gehouden. Dit moet altijd bij een houten vloer, maar met een vloer waar de verwarming is ingebouwd nog wat extra. Wilt u een vloerkleed op uw houten vloer met STOOKPROTOCOL doorlopen worden. Zodra dit gedan is en de vloer is door ons gemeten op restwaarde aan vocht kan er gestart worden met het plaatsen van de vloer.">vloerverwarming? Dan is het belangrijk dat de weefdichtheid van het kleed niet te gesloten is. Zo niet dan is er op die plek geen ruimte voor het reguleren van de warmte en is de kans groot dat hierdoor grote naden of misschien wel scheuren ontstaan. Vraag bij uw tapijt specialist naar de mogelijkheden.

vloerverwarming verdeler

Gelijkmatige Warmte

Bij het gebruik van de STOOKPROTOCOL doorlopen worden. Zodra dit gedan is en de vloer is door ons gemeten op restwaarde aan vocht kan er gestart worden met het plaatsen van de vloer.">vloerverwarming is het van belang dat er naar de seizoenen toe wordt gestookt; dit houdt in dat bijvoorbeeld richting de winter het systeem met maximaal 1 á 2 graden per dag omhoog wordt gezet en richting de zomer weer maximaal 1 á 2 graden naar beneden wordt gezet. De verwarming blijft in de winter dus altijd aan staan en komt in de zomer niet onder de 12 graden. Als de verwarming steeds opnieuw aan en uit wordt gezet, krijgt de houten vloer te veel te verduren en is de kans op schade groot. Tot één van de voordelen van een vloer met ingebouwde verwarming behoren de lage stookkosten. Ook wordt er ruimte gecreëerd doordat de leidingen en radiatoren achterwegen kunnen blijven. Als u zich hier aan houdt, zult u veel plezier beleven van uw nieuwe vloer en heeft u nooit meer koude voeten!

dichtzetten vloer

Alles onder één dak

Vloerverwarming kunnen wij meestal binnen een dag aanleggen en omdat wij alles voor u plannen kan de vloer daar direct overheen geplaatst worden. Zo blijft de overlast beperkt en uw project overzichtelijk. Of u nu voor hout, PVC, lamininaat of tapijt kiest, wij zoeken er een geschikt vloerverwarmingssysteem voor u bij.

Google-Beoordeling
4.9
Gebaseerd op 81 recensies
×
js_loader