Werkwijze

Heeft u een vloer uitgekozen en een offerte ontvangen waarmee u verder wilt? Maak dan een afspraak om een kijkje te nemen bij ons in de showroom. Hier kunt u op u gemak alles bekijken en antwoord krijgen op al uw vragen. Is de keuze definitief gemaakt? Dan kunt u de offerte tekenen en wordt door Bastel Parket de eerste aanbetaling van 50% aan u gefactureerd. Na het ondertekenen van de offerte komen wij bij u inventariseren wat de situatie is en of er nog specifieke voorbereidingen getroffen moeten worden voordat de vloer geplaatst kan worden. Bovendien meten wij de ruimte op. Dit inmeten is indicatief, het exacte aantal vierkante meters wordt altijd op basis van nacalculatie gedaan.

Wij zijn nu klaar om aan uw vloer te gaan werken en maken direct een afspraak met u om langs te komen voor de levering van het hout. Dit doen we een paar dagen voor aanvang van het leggen zodat het geleverde hout nog bij u kan acclimatiseren.

Bij het leveren van het materiaal dient de tweede aanbetaling van 40% betaald te zijn . Nu loopt één van onze adviseurs samen met de parketteur met u door alle ruimtes om definitief de afspraken kort te sluiten. Hierna kan de parketteur zelfstandig verder gaan en hoeft u er verder niet bij te blijven. Zodra het project volledig is afgerond zal Bastel Parket samen met u de uiteindelijke oplevering controleren. Als u helemaal tevreden bent, kunt u de laatste factuur van 10% voldoen en genieten van uw nieuwe vloer!

U ziet, wij nemen ons werk serieus en zorgen ervoor dat u tevreden achterblijft met een vloer om trotst op te zijn. Een nieuwe vloer is een investering waar u lange tijd van wilt genieten, wij begrijpen dit als geen ander en dat werkt door in onze werkwijze. Geen haastige klussen voor ons, geen frustratie en ‘gedoe’ voor u. Dit is waar wij voor staan en wat u van a tot z zult ervaren in onze dienstverlening.