Op zoek naar houten parket vloeren waaronder visgraat in Naarden?

Wij hebben een prachtige showroom in hartje Amsterdam. Vanuit deze showroom voorzien wij de gehele regio Naarden van de mooiste houten visgraat en lamel parket vloeren.

Visgraatvloer Naarden
* Visgraatvloer gelegd door Bastel parket in Naarden

Woont u in of in de buurt van Naarden en bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare leverancier van houten parket of visgraat vloeren? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij leveren, plaatsen en herstellen (eiken) houten vloeren in zowel visgraat als lamel parket. Wij bedienen vanuit Amsterdam landelijk zowel de zakelijke als de particuliere markt, inclusief projectinrichting. Bovendien zijn wij in de wijde omgeving van Naarden leverancier van Par-ky fineerparket en bamboevloeren. Wij staan voor kwaliteit, moderne technieken en traditionele serviceverlening. Zo nemen wij bij ieder project meerdere keren zelf poolshoogte zodat gemaakte afspraken ook altijd na worden gekomen. Bovendien stopt onze dienstverlening niet bij het opleveren van uw houten lamel of visgraat vloer. Echt persoonlijk contact met een serviceniveau welke een zeldzaamheid is geworden in de markt. Zelf ervaren? Neem contact met ons op, vraag direct een offerte aan of kom langs in onze showroom in het centrum van Amsterdam.

Wij leveren onze houten vloeren overigens niet alleen in de regio Naarden. Wij leveren landelijk vanuit onze hoofdstad! Wilt u graag de mogelijkheden met ons bespreken en kunt u niet naar onze showroom in Amsterdam komen? Geen probleem, wij komen op afspraak gewoon naar Naarden of waar dan ook toe.

Bastel Parket lamel parket Naarden
*lamel parket houten vloer gelegd in woning in Naarden door Bastel parket

Ook voor reparatie of renovatie van uw lamelparket of visgraatvloer in de regio Naarden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bekleden vanzelfsprekend ook uw trap met massief eiken houten vloerdelen voor een bijpassende uitstraling bij uw visgraat vloer of houten parket vloer.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom. U kunt ook direct een vrijblijvende offerte  voor uw parketvloer naar keuze opvragen.

Bastel Parket 14x70 rustiek AB Naarden
* visgraat vloer in woning in Amsterdam, gelegd door Bastel Parket.

Of kijkt u eerst eens rustig rond op onze website om inspiratie op te doen of informatie te verzamelen. Voor vragen staan wij altijd voor u klaar op telefoonnummer 020-2149042 of vanzelfsprekend per mail. Wij verwelkomen u graag in onze prachtige showroom in hartje Amsterdam waar u onder het genot van een vers kopje koffie uw wensen voor uw houten visgraat of lamel parket vloer kunt bespreken.

Visgraat vloer Naarden
* visgraat parket vloer in woning in Naarden, gelegd door Bastel Parket.

Wilt u eerst eens rustig rondkijken in onze showroom, of heeft u liever dat wij langskomen om de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfsruimte te bespreken? Neem dan vrijblijend contact met ons op!