Par-ky fineerparket vloeren

Parket met een houten fineerlaag

Wij zijn naast onze echte houten vloeren ook leverancier van Par-ky fineerparket. Wij hebben gedurende ons bestaan altijd een sterke voorkeur voor echt hout gehad ten opzichte van laminaat. Dit vanwege het unieke design, de prachtige natuurlijke uitstraling van een echt houten vloer en de eindeloze duurzaamheid. Toch merken wij in de markt dat sommige klanten toch terughoudend zijn om overal in de woning een echt houten vloer te laten leggen. Soms willen mensen eenvoudigweg geen onderhoud plegen of komt de vloer in een ruimte te liggen waar het vochtiger is dan gewenst voor echt hout. Of u wilt beneden wel een prachtige houten vloer maar vind dit voor de bovenverdieping toch te kostbaar worden. Dan is het wel zo makkelijk dat u slechts één bedrijf hoeft in te huren die beide verdiepingen in één keer door kan leggen. Die oplossing kunnen wij u nu bieden in een kwaliteit waar wij voor de volle 100% achter staan!

Kort samengevat wilden wij graag een vloer kunnen bieden voor klanten met deze vraagstukken en zijn dan ook op zoek gegaan naar een kwalitatief hoogwaardig alternatief. En dat hebben we gevonden! Par-ky combineert namelijk de uiterlijke kenmerken en warmte van hout met de voordelen van laminaat. Installatie en onderhoud kunt u vergelijken met een laminaatvloer terwijl de toplaag uit echt hout bestaat! Dit in tegenstelling tot ander laminaat dat bedrukt wordt met imitatie printen.

par-ky twist brushed

U kunt bij Par-ky vloeren kiezen tussen 3 afwerkingen:

Brushed (geborsteld)
De brushed afwerking accentueert de natuurlijke structuur van het hout. Daarenboven worden deze vloeren mat afgelakt waardoor het de natuurlijke houtuitstraling bewaart. Deze afwerking is sterker dan een olie-afwerking maar minder sterk dan de sealed afwerking (zie hieronder).

Rough Cut (Lintzaag effect)
De rough cut afwerking is een afwerking waar het brushed effect wordt gecombineerd met een lintzaag effect. Er worden dwarse inkervingen gemaakt in het hout waardoor het hout een rustieke, verouderde uitstraling krijgt. Door een gepatenteerd procedé garandeert Par-ky dat nooit 2 planken identiek zijn.

Sealed (vlak)
Bij een vlakke afwerking worden de houtporiën gevuld met een vernis. Zo krijg je een uitermate sterke beschermlaag op het natuurlijke hout, die uw vloer bestand maakt tegen vocht en vuil. Bij gebruik in een keuken is deze afwerking bijvoorbeeld uitermate geschikt.

parky visgraat

Par-ky vloeren zijn ook in visgraat verkrijgbaar:

Twist of Swing:
De visgraatvloeren van Par-ky zijn al verkrijgbaar vanaf €70,- per vierkante meter inclusief ondervloer! Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag hier uw offerte aan.

par-ky vloerverwarming de Bilt

Perfect geschikt voor vloerverwarming

Par-ky vloeren laten de warmte snel door. Dat maakt ze buitengewoon geschikt om te installeren op vloerverwarming!

par-ky offerte

Ontzettend veel mogelijkheden!

Par-ky vloeren zijn er in onnoemelijk veel kleuren en houtsoorten! Hier vindt u ze allemaal!

Heeft u een keuze gemaakt? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken!

Wanneer u kiest voor Par-ky, kiest u voor:
planken welke zijn afgewerkt met een laag fineerhout. Daardoor zien onze vloeren eruit als massief parket. Bij Par-ky vindt u dus, net als in de natuur, geen twee planken die identiek zijn. Bovendien voelt het hout ook aangenaam warm aan.

Elke V-groef tussen twee Par-ky planken is voorzien van een antibacteriële bescherming. Die zorgt ervoor dat bacteriën er niet in gaan nestelen. Zo blijft uw vloer niet alleen netjes, maar ook hygiënisch.
Par-ky vloeren zijn duurzaam

Al het gebruikte hout haalt Par-ky, net als Bastel parket, uit duurzaam beheerde bossen. Dat bewijst het “Pure Wood” label.

Een Par-ky vloer is niet alleen stevig, maar ook buitengewoon goed bestand tegen indrukken. De stevigheid van elke plank is te danken aan de ultrasterke hoge-densiteitplaat (High Density Fibreboard, kortweg HDF). De daarop gelijmde laag fineerhout is afgewerkt met maar liefst acht dikke vernislagen.