Reparatie, renovatie en onderhoud

Herstel

ook voor reparatie en renovatie van uw houten vloer kunt u bij ons terecht.

Ligt er een prachtige houten vloer of trap in uw woning of kantoor maar is deze in de loop der jaren flink versleten? Geen nood, wij maken uw vloer weer als nieuw en in de gewenste kleur. Wij repareren, renoveren en onderhouden al uw houten vloeren.

Bij Bastel Parket kunt u uw houten vloer bijvoorbeeld laten schuren en opnieuw bewerken in een kleur naar keuze. Zodra wij klaar zijn met het schuren van uw vloer ziet deze er weer als nieuw uit! Maar voor het zover is, komen wij eerst bij u langs om te kijken in welke staat uw vloer verkeert. Op basis van deze informatie krijgt u een offerte op maat.

Ook voor groot onderhoud aan uw houten vloer kunt u bij ons terecht. Reinigen, schuren, herstellen of opnieuw oliën van uw vloer is allemaal mogelijk. Ook wanneer het slechts een deel van uw houten vloer betreft zoals bij een verbouwing of nieuwe aanbouw van uw woning.

Meer informatie over wat u zelf kunt doen om uw houten vloer zolang mogelijk mooi te houden, vindt u hier.

Neem contact op voor een afspraak bij u thuis. Voor een eerste indicatie kunt u natuurlijk ook een aantal foto’s van uw houten vloer opsturen in combinatie met uw wensen. Wij nemen dan snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

parket schuren bastel parket