MOSO Topbamboo lamelparket vloeren

Bamboo lamelparket met een oersterke bamboo toplaag

Naast onze prachtige eiken vloeren zijn wij tevens leverancier van Moso topbamboo lamelparket. Bamboo vloeren zijn oersterk, hebben een warme natuurlijke uitstraling en zijn bovendien geschikt voor mensen met allergieën. Laatstgenoemd voordeel heeft te maken met de hoge dichtheid van het materiaal.

Bamboo laat warmte goed door en is daarmee eveneens geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming.

Moso topbamboo bastel parket

topbamboo is veelzijdig en makkelijk te plaatsen

Topbamboo bestaat uit een 2,5 mm bamboe toplaag geperst op een HDF (High Density® Fiber board) kern met een onderlaag gemaakt van zachthout. Dankzij deze opbouw is het product zeer stabiel (weinig krimp en zwel). Door het clicksysteem(Uniclic®/5G) is het zeer gemakkelijk te plaatsen (geen lijm nodig). Topbamboo is beschikbaar in een ruime variëteit aan trendy kleuren en afwerkingen, waaronder ook geborstelde varianten.

Moso topbamboo

Moso topbamboo bamoboo vloeren hebben een dikte van 10 mm. Deze dunne planken zijn zo stijf dat ze zelfs zwevend gelegd kunnen worden. De afmetingen van de planken zijn 960 x 128 x 10 mm voor plain en side pressed, en 920 x 125 x 10 mm voor density. De topbamboo planken kunnen ook verlijmd worden waardoor ze ook geschikt zijn in combinatie met vloerverwarming (vraagt u ons of uw situatie daarvoor geschikt is).

moso topbamboo bamboo lamelparket

Topbamboo van Moso is beschikbaar in een ruime variëteit aan kleuren en afwerkingen. Voor de meest natuurlijke uitstraling kiest u voor de geborstelde varianten. Alle delen zijn gelakt maar de geborstelde delen missen door de behandeling de glanzende uitstraling. Uitstekend geschikt dus wanneer u op zoek bent naar een bamboe vloer met een meer matte uitstraling.

Bamboe wordt opgebouwd uit strips die zowel horizontaal als verticaal geperst kunnen worden. Moso biedt drie soorten ‘persingen’ aan.

  • Plain pressed (horizontaal): hierbij ziet u nog duidelijk de verdikkingen van de bamboe stam.
  • Side pressed (verticaal): kenmerkt zich door zeer smalle banen en meer lijnenpatroon, waarbij de knopen minder nadrukkelijk zichtbaar zijn.
  • Density: de stammen zijn hierbij versnipperd en weer samengeperst onder zeer hoge druk voor een tropische hardhout look. Deze extra harde variant is verkrijgbaar in Naturel, Caramel en een combinatie van beide genaamd Tiger.

Hier kunt u de Moso Topbamboo brochure inzien. U kunt natuurlijk ook direct een online offerte opvragen. Leest u ook ons blog over bamboe vloeren?

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?
Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab