Vloerencollectief, het gezamelijk inkopen van uw nieuwe vloer.

Door uw krachten te bundelen met vrienden, familie of buurtbewoners kunt u bij Bastel Parket een aantrekkelijke korting verdienen!

Schaft u als particulier een nieuwe vloer aan, dan is de hoeveelheid afgenomen vierkante meters meestal relatief beperkt. Hierdoor kunt u als particulier niet van schaalvoordelen profiteren. Bastel Parket heeft hier een mogelijke oplossing voor: ons unieke vloer inkoop collectief.

U kunt uw inkoopkrachten bundelen met vrienden, familie of buren waarmee u van uiterst interessante inkoopvoordelen gebruik kunt maken.

Wanneer wij grotere hoeveelheden vierkante meters inkopen, verwerken en transporteren dan besparen wij op de projectkosten, dit voordeel delen wij dan ook graag met u!

visgraatvloer
Hongaarse punt parket

Hoe kunt u meedoen?

De voorwaarden zijn eenvoudig, vanaf twee adressen spreken wij van een collectieve inkoop. Vanzelfsprekend is het voor u te behalen voordeel afhankelijk van het afgenomen aantal vierkante meter vloer en hoe dicht de adressen geografisch bij elkaar liggen.

Geldig op al onze vloeren

Het voordeel voor een collectief kunnen wij op al onze vloeren aanbieden. Wel zijn er bepaalde zaken welke van invloed zijn op de hoogte van de te vergeven korting.  Zo kunt u bijvoorbeeld op een hogere korting rekenen wanneer het volledige inkoopcollectief voor dezelfde vloer kiest. Kiest iedereen voor iets anders dan zal het inkoopvoordeel op materiaal kleiner zijn. Toch blijft een collectief ook dan interessant, denkt u bijvoorbeeld aan transport, reistijden, inzet van zwaar gereedschap en planning. Allemaal onderdelen welke voordeliger voor u zijn wanneer er meerdere projecten samengevoegd kunnen worden.

Reeds bestaand collectief

Bent u al lid van een collectief? Brengt u uw inkoopcollectief dan snel op de hoogte van ons aanbod! Of heeft u liever dat wij contact opnemen om bijvoorbeeld een kennismakingsafspraak te maken? Geen probleem, wanneer u ons de contactgegevens doorgeeft doen wij de rest!

Zowel bij bestaande bouw als bij nieuwbouw kunnen de voordelen van een inkoopcollectief flink oplopen. Bij nieuwbouwprojecten is dit inkoopvoordeel vaak iets gemakkelijker te behalen. Immers, al uw buren zijn waarschijnlijk ook op zoek naar een hoogwaardige nieuwe vloer. Vanzelfsprekend bent u met uw inkoopcollectief van harte welkom bij ons in de showroom. Ook buiten kantoortijden plannen wij graag tijd voor uw collectief in. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een inloopochtend, of zelfs een informatieavond inclusief een hapje en drankje.

Zijn de woningen van uw collectief al opgeleverd? Wij kunnen u ook op locatie informeren over alle mogelijkheden die op uw specifieke woonwensen van toepassing zijn!

walvisgraat gerookt wit select randstad
boomstamvloer bastel

Heeft u interesse in een dergelijk inkoopvoordeel maar weet u niet waar te beginnen? Geen probleem, wij helpen u graag verder. Neemt u gerust contact met ons op om te bespreken waar de mogelijkheden liggen. Wij nemen indien gewenst contact op met uw bouwbegeleider, projectontwikkelaar of makelaarskantoor om de mogelijkheden te verkennen.

Bent u na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden naar onze vloeren? Neem dan contact met ons of met uw collectief op voor een vrijblijvende offerte of afspraak (bij ons in de showroom of desgewenst bij u thuis).